˙·٠•●♥عاشقان ظهور ♥●•٠·˙
خداوند متعال در آیات قرآن كریم گاهى به طور صریح و زمانى به گونه ضمنى به مقامات پیامبرخاتم ـ صلى الله علیه و آله ـ اشاره فرموده است كه در این بخش به برخى از این آیات اشاره مىكنیم.
ادامه مطلب ...
اين مطلب را به اشتراک بگذاريد :
28 / 4برچسب:, :: 1:48 :: نويسنده : وحید در قرآن كریم، اوصاف فراوانى براى پیامبر اكرم ـ صلى الله علیه و آله ـ ذكر شده است كه به بخشى از آنها با ذكر آیهها اشاره مىكنیم: ادامه مطلب ...
اين مطلب را به اشتراک بگذاريد :
امام حسن العسكرى(علیه السلام) فرمودند:
ادامه مطلب ...
اين مطلب را به اشتراک بگذاريد :
28 / 4برچسب:, :: 1:42 :: نويسنده : وحید
نامهاى پیامبر صلی الله علیه و آله در قرآن در برخى روایات، به نامهاى پیامبر اكرم ـ صلى الله علیه و آله ـ در قرآن كریم اشاره شده است كه ما در ضمن دو حدیث، آنها را بیان مىكنیم. در روایتى از امام باقر ـ علیه السلام ـ آمده است كه فرمودند:
ادامه مطلب ...
اين مطلب را به اشتراک بگذاريد :
نمازهای واجب نمازهای واجب شامل نمازهای پنجگانه روزانه میشود. مسلمانان سنی علاوه بر نمازهای یومیه، شرکت در نماز جمعه و نماز عید را نیز واجب میدانند؛ شیعیان این نمازها را در زمان غیبت کبری مستحب میدانند. نمازهای پنجگانه روزانه بر مسلمانان واجب است که روزی پنج بار نماز بخوانند؛ کودکان، بیماران روانی و زنان در دوره عادت ماهانه از خواندن این نمازها معاف هستند. این نمازهای پنجگانه عبارتند از:
ادامه مطلب ...
اين مطلب را به اشتراک بگذاريد :
28 / 4برچسب:, :: 1:34 :: نويسنده : وحید
پیام اکبرم صلی الله علیه و آله:
2*در قیامت نزدیک ترین مردم به من کسی است که بیشتر بر من صلوات بفرستد.* 3*بر من بسیار صلوات بفرستید که صلوات بر من نوری در قبر، نوری در پل صراط و نوری در بهشت خواهد بود.*
ادامه مطلب ...
اين مطلب را به اشتراک بگذاريد :
نماز آیات و علت شرعى آن ادامه مطلب ...
اين مطلب را به اشتراک بگذاريد :
28 / 4برچسب:, :: 1:30 :: نويسنده : وحید
إن الله وملائكته یصلون على النبی یا أیها الذین آمنوا صلوا علیه وسلموا تسلیما خداوند و فرشتگان بر پیامبر درود می فرستند ای کسانی که ایمان آورده اید شما نیر بر او درود و سلام بفرستید (احزاب/56)
اين مطلب را به اشتراک بگذاريد :
28 / 4برچسب:, :: 1:28 :: نويسنده : وحید
خداوند در قرآن میفرماید: و ما أرسلناك الا رحمة للعالمین. پیامبر رحمت بدین معناست كه آنحضرت هیچ گاه از مردم خشمگین نمیشد، به ویژه در اموری كه مربوط به آموزش دین به آنان بود. در نقلها دارد كه فكان لایبغضه شیء و لایستفزه. و دارد كه كان اوسع الناس صدرا. و نیز دارد كه قد وسع الناس منه بَسْطه و خُلْقه فصار لهم أبا. همه این عبارات به معنای آن است كه حضرت سعه صدر كامل برای دریافت سخنان مردم داشت و سر فرصت به هدایت آنان میپرداخت. پیامبر رحمت بدان معنا بود كه بت پرستان را هم كه آزارش میدادند نفرین نمیكرد و میفرمود: خداوندا! قوم مرا هدایت كن. وقتی به حضرت گفتند مشركین را نفرین كنید، حضرت فرمود: انی لمأُبْعَث لعّانا و انما بُعِثْت رحمةً تأثیر پیامبر تنها در مسلمانان نبوده و نیست. بعثت حضرت ختمی مرتبت، برای همه عالم رحمت بوده و این رحمت همچنان مستدام است.
اين مطلب را به اشتراک بگذاريد :
درباره وبلاگ گفتم که از فراغت عمریست بی قرارم گفت از فـــراق یاران من نیز بی قرارم گفتم به جز شما من فریاد رس ندارم گفتا به غیر شیعه من نیز کس ندارم گفتم که یاوررانت مظلوم هر دیــارند گفتا مرا ببینند مظلــــــــــوم روزگارم گفتم که شیعیانت در رنـج و در عذابند گفتا به حال ایشان هر لحظه اشکبارم گفتم که شیعیانت جمعند به یاری تو گفتا که من شب و روز در انتظار یارم گفتم به شــــیعیانت آیا پیـــــام داری گفتا که گفته ام من هر دم در انتظارم گفتم که ای امامم از ما چرا نهانــــــی گفتا به چشم محرم همواره آشکارم گفتم به چشم انوار آیا که پا گـــذاری گفتا که شستشو ده شایدکه پا گذارم موضوعات آخرین مطالب پيوندها نويسندگان
|
||
|